Η Εταιρεία μας

Mavropoulos Jewerly

Η εταιρεία Mavropoulos Jewelry ιδρύθηκε το 2007 και έκτοτε διατηρεί μιά σταθερή και ανοδική παρουσία στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος, προσφέροντας στους συνεργάτες της ποιοτικά και πρωτοποριακά προιόντα.

Το 2012 δημιουργήσαμε το crystalrock, με σκοπό να προσφέρουμε στην  Ελληνική και Διεθνή αγορά, χειροποίητα αναγνωρίσημα Ελληνικά κοσμήματα  

 Πίσω από το crystalrock  βρίσκεται η γνωστή ομάδα ανθρώπων που συνεχίζει, με την ίδια υπευθυνότητα και συνέπεια, να παρουσιάζει και να προσφέρει στούς συνεργάτες της, τα σχέδια της σχεδιάστριας Πέννυ Παπανικολάου.

Σήμερα το crystalrock αποτελεί ένα από τα ποιό δυναμικά ανερχόμενα  και αναγνωρίσημα brand στον χώρο του χειροποίητου κοσμήματος αλλά και των αξεσουάρ μόδας, με το οποίο και σε συνεργασία με τα άλλα δύο brand της Mavropoulos Jewelry, επιδιώκουμε να προσφέρουμε υπέροχα κοσμήματα και αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές της αγορές , συνοδευόμενα απο την άριστη εξυπηρέτηση και την συνεχή ενημέρωση των τάσεων της μόδας.                                                                                                                                                

Στόχος μας είναι να κάνουμε τις αγορές σας ευκολότερες και να σας προσφέρουμε την ποιότητα και την εξυπηρέτηση της Mavropoulos Jewelry.

Όλα αυτά δηλάδή που μας έχουν κατατάξει στην κορυφή της αγοράς και που συνεχίζουν να είναι ο όδηγός μας για το μέλλον.

Καλές αγορές.

                                                                            


Mavropoulos Jewelry

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Άρεως 6

19016 Αρτέμιδα

Αττική

ΑΦΜ 051164018

Τηλέφωνο: 2294046187