Τρόποι παραγγελίας

                                                   ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για να δείτε τις τιμές των προιόντων και να παραγγείλετε, θα πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του crystalrock, δημιουργώντας έναν λογαριασμό και συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής. 

Κατόπιν μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε προιόν θέλετε να παραγγείλετε.

Έχουμε φροντίσει δίπλα απο κάθε προιόν να αναγράφουμε την τιμή και την διαθεσιμότητα του, έτσι ώστε να μην χάνετε τον χρόνο σας και να γνωρίζετε ακριβώς τι παραγγέλνετε.

Σε περίπτωση που κάποιο προιόν είναι εκτός διαθεσιμότητας μπορείτε να μας στείλετε mail στο sales@crystalrock.gr ή να μας καλέσετε στο 229 4046187 και να μας ρωτήσετε για τον χρόνο κατασκευής του.

Μπορείτε επίσης να κάνετε την παραγγελία σας μέσω fax στο 22940 46187 ή μέσω email αρκεί να γνωρίζετε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν.

Η ελάχιστη ποσότητα για την πρώτη παραγγελία είναι 10 τεμάχια.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

Αμέσως μόλις κάνετε την παραγγελία σας,θα αρχίσουμε να την επεξεργαζόμαστε. Συνήθως χρειαζόμαστε απο 5 εώς 10 ημέρες να την ετοιμάσουμε,όμως ο χρόνος αυτός εξαρτάται απο το μέγεθος τις παραγγελίας και την διαθεσιμότητα των υλικών.

Σε κάθε περίπτωση εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας ενημερώσουμε για την ολοκληρωσή της και αφού μας την επιβεβαιώσετε θα σας την στείλουμε με τον τρόπο που εσείς έχετε επιλέξει. (στέλνοντάς σας και τον κωδικό παρακολουθησής της)

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 5 ημερών, η παραγγελία αυτομάτως θα ακυρώνεται.

Σας ευχαριστούμε πολύ