Τρόποι αποστολής

                                                                                             ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

Αμέσως μόλις κάνετε την παραγγελία σας,θα αρχίσουμε να την επεξεργαζόμαστε. Συνήθως χρειαζόμαστε απο 5 εώς 10 ημέρες να την ετοιμάσουμε,όμως ο χρόνος αυτός εξαρτάται απο το μέγεθος τις παραγγελίας και την διαθεσιμότητα των υλικών.

Σε κάθε περίπτωση εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας ενημερώσουμε για την ολοκληρωσή της και αφού μας την επιβεβαιώσετε θα σας την στείλουμε με τον τρόπο που εσείς έχετε επιλέξει. (στέλνοντάς σας και τον κωδικό παρακολουθησής της)

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλες οι αποστολές γίνονται με courier και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος σε περίπτωση που πρόκειται για δυσπρόσιτες περιοχές.

Οι αποστολές Εξωτερικού γίνονται με το ταχυδρομείο, εκτός και αν επιθυμείτε εσείς την αποστολή με courier. Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές εντός της Ευρωπαικής Ένωσης είναι 5-10 ημέρες, ενώ για όλες τις άλλες χώρες έναι 8-14 ημέρες


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 

Το κόστος για την αποστολή ενός δέματος 2 κιλών είναι 5 ευρώ αν πληρώνετε με αντικαταβολή ή 3 ευρώ αν πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση ή paypal.


Για παραγγελίες άνω τών 500€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.


Ευχαριστούμε πολύ